29 mars 2011

Bloggcandy!

Jag hittade ett riktigt fint bloggcandy idag. Det är LillBlomman som firar att hon har haft hela 75ooo besökare! Det är verkligen något att fira. Massor av godis kan man vinna.

Nu hoppas jag att turen är med mig denna gång. =)27 mars 2011

Bidrag till essmos skisstävling

Essmo har en skisstävling i sin blogg för att fira att hon blivit dt - medlem åt Py -hobby. Jag gratulerar henne för det och skickar in detta bidrag till tävlingen. =)

Även på detta alster har jag använt mig av spillbitar. Lite blandade blommor och bokstäver. 
Har redigerat bilden. Suddat motivet.

En vinst!

Jag har vunnit  Smuulans skisstävling! Jag blev verkligen superglad. Tack vännen! Det känns så bra när andra uppskattar det man gör. 

Nu ska jag gå ut i köket o laga mat. Köttbullar blir det idag och någon form av potatis till. 
Ha en underbar  fortsatt söndag!26 mars 2011

Födelsedagspresenter

Idag har vi varit hos pappa o Kerstin på kalas. De fyller båda i samma månad så de slog ihop det till ett kalas.. Jag hade gjort varsin bokask och en liten virkat figur till dom så fick dom varsin trisslott också. 

Pappas present då. En ask med bilpapper. Kommer inte ihåg var pappret är ifrån. Wellpapp med lite stickles och stickers från Tim Holtz. TH kan ju aldrig bli fel... Blommor vet jag inte vart jag fått från. Eftersom pappa gillar bilar fick han en liten virkat bil också.Mönster är från virkverket

Så Kerstins ask. Papper från Lidl. 3d bild med grisar och blandade blommor. Hon fick en liten virkad gris. Mönster från Amigurumi i fokus


Bidrag till Smuulans skisstävling

Smuulan har en skisstävling i sin blogg och eftersom jag älskar skisser så har jag gjort ett bidrag. Så här blev det lilla kortet. 
Jag har använt spillpapper av olika slag, motivet och texten fick man med i en tidning förra våren. Blommorna är lite olika bla några tagna från ljusmanschetter. Tre pluppar med pearlmaker och lite stickles fick plats också =)


21 mars 2011

Tävlingsbidrag

Kristinas Scrapbooking har haft en fantasytävling. Jag knåpade ihop ett bidrag. Det blev ett fönsterkort.

Så här ser utsidan ut. Stämpeln är från Stämpelkällan och hålet har jag stansat med en stans från Spellbinders. Har också använt lite olika blommor och blad. Stämplarna i hörnet är en clearstamp från Maya Road.Insidan blev på detta vis. Pappret är köpt på Lidl. Tyckte det passade både stämpeln och fantasytemat. Sparsamt dekorerat inuti med bara några halvpärlor och blommorna i hörnet som jag klippt ut från samma papper som jag använt. Nu kan jag bara vänta och hoppas på tur. =) Fast det var många fina bidrag med så chansen är nog inte så stor. =)  20 mars 2011

Jag har vunnit!

Veckans stämpel hos Stämpelkällan. Så jätteroligt. Stämplar kan man inte få för många av och detta var en sån där liten användbar söt stämpel. Klicka HÄR  om ni är nyfikna. =)


2 mars 2011

Har flyttat

Igår flyttade jag och Daniel till en lägenhet i Fritsla. Det blir nog bra när allt kommit i ordning. Det är bara sååå mycket. Alla möbler står där de ska stå men det är ändå mycket att packa upp och min rygg värker. Men men jag tar det i den takt jag orkar.. Nu längtar jag bara tills mitt skrivbord och pyssel är i ordning så att jag kan pyssla lite. Nu ska jag fixa något att äta o sen blir det mer uppackning.