24 jan. 2011

Bidrag till Allt om scraps CC

3 st bidrag har jag hunnit med hittills i allt om scraps CC . Tur att den håller på i två veckor. =)

 Först ett kort. MAn skulle scrappa monochromatiskt,dvs i bara en färg, man får dock använda alla nyanser i denna färg. Jag gjorde ett grönt kort. Färgen i cirkeln är grön fast det ser inte så ut på bilden...

 Sedan skulle man inspireras av ett konstverk och jag gjorde en liten canvas med härliga papper från G 45. 
HÄR finns bild på konstverkat man skulle inspireras av.
Sist ut för dagen är en LO. MAn skulle använda en motivstämpel på en Lo och jag scrappade pappas bröllopsfoto och använde den fina stämpeln från Vilda stamps


23 jan. 2011

Månadens mål v. 2

Tänkte visa mina alster från vecka 2. Någon Lo gjorde jag inte, istället gjorde jag en almanacka för 2011. Man kan ju säga att det blev 6 st Lo.. Idag visar jag dock framsidan och Lo:n för januari/februari.

Framsidan på almanackan

Den här bilden ser jag i januari och februari.

 Veckans kort är ju visat en gång. det är kortet jag gjorde till Stämpelkällans Dt - call.

 Till sist då veckans julkort.

Ni glömmer väl inte förresten att Allt om scrap har CC som håller på till 6 februari. Många roliga utmaningar finns där. =)

20 jan. 2011

Bloggcandy!

Jag hittade ett bloggcandy. Det är bloggen Genom Smuulans fönster som lottar ut ett härligt pysselpaket! Kika in dit o kolla vet jag!
19 jan. 2011

Månadens mål v 1

allt om scrap - forumet kom det upp en tråd om mål för 2011 och månadsmål. Alltså scraprelaterade mål. Jag satte upp mål för januari... 1 julkort/vecka (vi har utmaning om att göra ett julkort i veckan hela 2011!) , ett annat kort i veckan och en Lo i veckan.. Det blir alltså 4 julkort , 4 andra kort och 4 Lo i januari. Här visar jag mina alster för v.1

Julkort med papper från Magnolia, renpappret är gratispapper från papercraft Inspirations, blommor och blad , stickers och guldigt glitterlim. Kort med stämpel från Sarah Kay, rospappret köpt på Lidl, det andra papperet från Making memories, Blommor och blad och en stickers. 


LO- Söt som socker med lilla söta Ingrid.  Kommer inte ihåg vart pappret kommer ifrån. I övrigt en virkad blomma, swirl och några ballongformade paljetter.
12 jan. 2011

Dt -call hos stämpelkällan

Stämpelkällan har dt-call och jag tänkte pröva lyckan.
Här är mitt lilla kort jag har gjort.


Papper från the paper company och making memories,stämpel är så klart från stämpelkällan. I blommorna har jag små duttar av pearlmaker.
  


6 jan. 2011

Mina första alster för detta året.

Här kommer lite saker jag hunnit göra under jul o nyår.

Först ut är en canvas. Jag gjorde den egentligen förra året men har inte fotat innan nu... Den fina damen och de mönstrade papprena är från Graphic 45, fjärilarna har jag klippt ut från ett papper som också är där i från. Lite blandade blommor och en spetsblomma jag gjort själv.
Ett post it-block. Har papper från G 45 här också.. Ja, jag gillar deras papper =)


ett kort i lila toner.. Den fina rosstämpeln är köpt på Stämpelboden. Textstämpeln är från Tingtura.  


Ett gulligt litet kort. Papper från Bo Bunny. Nyckelpigan fick man i en tidning... Kommer inte ihåg vilken.. Någon Engelsk var det i alla fall.

  
 
LO men min söta systerdotter Ingrid. Hon kom och lussade för oss. =) Papper från Magnolia. Blommorna köpta på marknad.

Det var allt för nu. Hoppas att ni alla har haft en bra jul och nyår.